perjantai 12. elokuuta 2011

Elokuun pasta




Pilkotaan kesäsipulia, keltaista tomaattia ja herkkusieniä. Pyöräytellään kuumalla pannulla voissa ja öljyssä. Lisätään katkarapuja, rakuunaa, chiliä ja ropaus suolaa. Keitetään kaveriksi nokkospastaa. Tarjoillaan runsaan parmesaanikeon kanssa.

9 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Maiskis...pitääpä maistaa...☺

maiju kirjoitti...

Hei mistä olet ostanut Nokkospastaa, pinaatin tiedän mutta nokkos???
t. maiju Männiköltä

Tiia kirjoitti...

Näyttääpä herrrkulliselta vaikken sienistä ja katkaravuista välitä.
Täytyy ehkä kokeilla

Maija kirjoitti...

Kelpaisi tämä eväs minullekkin :) Minä myös kyselen nokkospastan alkuperää, ominkäsin tehtyäkö?

Villakettu kirjoitti...

Luomu nokkospastaa saa ainakin Alppiruusun tuottajatorilta. Ruohonjuuresta ehkä voisi saada myös?
On tosi tosi hyvää!

memmi kirjoitti...

Nam! Tätä täytyy kokeilla:)

Virpi kirjoitti...

Näyttää herkulta, nam :P Lautanen on ihana, meidän mummulassa on noi :)

Laura S kirjoitti...

Oih, tuli kamala nälkä..ja nyt on jo ilta..
HUOM HUOM!! Laitoin omaan blogiin kivan kilpailun, nyt kaikki joukolla osallistumaan! Voittajalle tiedossa mukava palkinto!!

Verstaalla kirjoitti...

Näyttääpä hyvältä! Nam! MakuPastan (http://www.makupasta.net/tuotteet.html) pastoja löytyy lähes joka marketista.